Vitaestilo

Fjädrar i sängen

zara home

Fjädrar i sängen men inte vilka fjädrar som helst utan gråa fina fjädrar som dekorerar den nya kudden från Zara Home 🙂 I lördags tog vi en utflykt till MOS (Mall of Scandinavia), ett väldigt sällan besökt shoppingcentrum trots att jag har så nära, men jag tycker det är så omständigt med parkeringar så jag drar mig för att åka dit, men ibland är ändå alternativet bättre än att åka ner på stan, så i lördags när jag var tvungen att uträtta lite ärenden så fick det bli MOS. Och där sprang jag på denna härliga fjäderkudde på Zara Home, var ute efter en grå kudde till sovrummet och tänkte vänta tills MIO fick hem den gråa ”virkade” kudden men så hittade jag den här i stället och blev genast galet förtjust 🙂
Vad tycker ni?

zara home 1

zara home 3

zara home 4

zara home 5

En liten kudde att trösta mig emot denna eländiga dag, nu skall jag bege mig till frissan!

Have a nice evening 🙂

Kram

3 Kommentarer

Du ahr så fint. Jag har piffat mitt vardagsrum med fransiga kuddar i rosa och vitt. Ska nog lägga ut det på bloggen någon dag.
Kram
Maria

Svara

Tack! Å så fint, det vill jag se, ser fram emot det inlägget.

Kram

Svara

Har letat ihjäl mig efter en sån där kudde men hittar ingen som är fin men din va superfin; om du tröttnat och vill sälja kan du slänga iväg ett mail!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.