Vitaestilo

En liten titt hemma hos mig

Lite nytt, lite gammalt, lite omplacerat.. Ja det är väl så det ser ut hemma hos mig just nu! Har under några kvällar här hemma rensat och städat och pysslat lite grann. Ju mer jag pysslar och flyttar om desto mer längtar jag lite till hösten då jag skall göra lite förändringar här hemma, sen är det ju Formex i augusti också, och det brukar ju bli dyrt har jag erfarenhet av :-). Frånsett från det som syns så är det ganska tråkigt att rensa i skåpen men det är skönt när det är klar. Bjuder på några pics över hur det ser ut just nu…

köksinspiraton 2

köksinspiration

inspiration

inspiration 4

inspiration 3

homestyling 1

homestyling

Men nu skall jag försöka njuta av några veckors semester innan jag tar tag i resten….

Kram

3 Kommentarer

Så himla snyggt! Det är så roligt att läsa bloggen och få inspiration både på inredning och klädval! Ha en underbar semester! Kram kram

Svara

Så vackert, så vackert. Kram Inger

Svara

Tack 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.