Vitaestilo

Glass i stora lass

Glass i stora lass! Det går inte att få nog… Dom har tagit med sig dom bästa råvarorna från Italien och blandat det med dom finaste svenska produkterna och därmed har vi den godast glassen från Gelato Scarfo´ på Ålstensvägen i Bromma! Den sommarutflykten får man bara inte missa! I helgen var jag där och fick äntligen smaka på den fantastiska glassen. Varje morgon tillverkar dom glassen så smakerna kan variera från dag till dag, har man tur går det fort, har man otur kan man få stå i kö i 30 minuter, men stå ut, det är värt det! I helgen när vi var där tog det bara några minuter innan vi fick kliva in genom dörrarna och likt ett barn stå och peka när i glassdisken och välja vilken smak man ville ha. För mig blev det favoriterna pistage och hasselnöt (den smakar nutella…). Går redan i tankarna om att åka dit igen, och som tur är så kommer Filip på torsdag och han liksom jag älskar denna glass så jag skall nog lätt kunna ”lura” dit honom 🙂

gelato scarfo

gelato scarfo 1

gelato scarfo 2

gelato scarfo 4

gelato scarfo 5

gelato scarfo 6

gelato scarfo 7

Älskar ni glass så är det hit ni skall åka!

Kram på Er!

5 Kommentarer

Mums vad gott. Kram Anette

Svara

Jag var där förra veckan – då jag och mamma hälsade på min morbror (som bor på Reimersholme) och han pratade om det här stället. Tur vi hade honom som guidade – annars hade vi nog inte hittat dit (roligt att se idylliska Bromma med!). Vi var där på kvällskvisten kl 6 så då var det bara några få i kö. Jättegod glass, jag åt lakrits och blåbär. Oerhört smakrik – precis som glass ska vara!
Har du varit på Slagstaglass i E-tuna någongång 😉 – känd för sin speciella gräddiga glass – den har man vuxit upp med. De stänger snart för året och vi har inte ätit någon sån glass än, kön är alltid så lång när man åker förbi. KRAM

Svara

Ja Bromma är fint 🙂
Nej jag har aldrig varit på Slagsta, får bli nästa sommars utflykt 🙂
Kram
Helen

Svara

Älskar egentligen inte glass. Men jag tycker om det och när den är så där utsökt eller görs på ett speciellt sätt och det är sommar då är det underbart. Har hört om Scarfo tidigare och tänkt att jag ska ta mig dit. Hoppas jag hinner i år. Var i Rom nyss och då var jag in på ett ställe och köpte glass, de hade 150 smaker. Jag tog pistage och nutella. Kan säga det var gott!
Kram
Maria

Svara

Jag är egentligen inte någon glassälskare men det lät ju smarrigt så kanske det sparas till en utflykt då :-).
KRAM

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.