Vitaestilo

Dags att ta tag i hemmet….

ellos 14

Semestern är slut, sommaren är snart över, vi går mot en mörkare tider och det är snart dags att krypa i ”ide” och tända alla ljus och mysa på kvällarna. Vilket för min del innebär att det återigen är roligare att börja pyssla här hemma. Vet lite vad jag skall pyssla med under hösten, men jag har även beställt hem lite nytt från Ellos som jag hoppas kommer inom några dagar :-). När jag ändå var in och klickade hem lite nytt så passade jag på att plocka ut några favoriter från höstnyheterna, det är farligt i alla ”webbutiker” just nu, det ramlar in nyheter hela tiden 🙂

ellos 3

ellos 5

ellos 11

Alla nyheter till hemmet hittar ni Här

Keep on shopping 🙂

2 Kommentarer

Hej! Tack för din fina blogg. Läser varje inlägg och inspireras både av din text och dina bilder! Nu har jag en försynt fråga: Skulle du kunna göra ett ”Stockholmsinlägg”? Dvs tips på olika lunchrestauranger, middagsställen, cafeer, pärlor som du kan tipsa om. Ofta skriver du om olika ställen du besökt och det är trevligt men nu litet svårt att få en överblick på om man på en gång skulle vilja välja ut något inför en resa. Bor själv i Finland men reser till Stockholm alltid nu och då och skulle gärna då ha tips av dig som stockholmsexpert 🙂 Vad tror du? Mvh, Marie-Louise

Svara

Hej!
Det skall jag försöka få ihop, men det kan dröja någon vecka just nu 🙂
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.