Vitaestilo

Inredningsbloggare som är målartokiga sökes

inredningsbloggar 1.jpg

Är ni inredningsbloggare och är sugna på att måla om? Då ska ni absolut fortsätta läsa! Palett & Co söker nämligen bloggare som vill vara med på våran nya resa när det gäller att sätta färg på väggarna. Sedan en tid tillbaka arbetar jag som Key Account Manager för Palett & Co och dessa färger kommer att finnas ute på marknaden inom kort och därför söker jag några inredningsbloggare som vill prova dessa härliga färger.

Palett & Co är en färg som är framtagen för oss som är lite stressade i vardagen och som vill att det skall gå snabbt, det skall vara enkelt och det skall vara billigt. Paletts motto är:

Lite färg – Helt enkelt

Vi är en liten prick som vill vara med ute på färgmarknaden och som har underlättat för konsumenten genom att ha tagit fram 9 stycken färdigbrutna kulörer för väggen och 4 stycken lackfärger till snickerier.

Är ni intresserade av att göra detta samarbete med Palett & Co så kan ni maila mig på helen.andersson@tikkurila.com

palett-co-bilder-3

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.