Vitaestilo

Välkommen in i min nya hall

(Detta är ett samarbete med Tarkett)

Välkommen in till min nya hall!
Jag tycker själv att den blev SÅ himla fin! Ljus och fräsch, tidigare var det ett mörkt klinkergolv som dessutom gick upp på den ena väggen. Eftersom hallen är så pass liten så blev det väldigt mörkt och instängt.
Efter att stambytena i badrummet och köket blev klart kände jag att det var dags att ta tag i hallen, för en tid sedan revs den klinker som var satt på väggen, ett fruktansvärt jobb att få bort kan jag upplysa er om 🙁 så när det var dags att ta golvet så bestämde jag mig för att inte bila bort klinkersen utan valde istället att lägga in en vinylmatta. Eftersom det finns fogar mellan klinkersen och att plattorna inte var riktigt jämna var mattläggaren tvungen att flytspackla golvet först, det gjorde han en eftermiddag när jag var på jobbet, när jag sen kom hem så hade posten kommit i brevlådan.. ja! breven låg fast i spacklet så han fick göra om lite grann 🙂 men sen kunde mattan läggas och som sagt, jag blev så himla nöjd med resultatet. Den svart och vit randiga tapeten kommer från Ralph Lauren och den svart vit rutiga mattan kommer från Tarkett

Bjuder på lite före och efter bilder..

hallen före 2

hallen före 1

hallen före 3

hallen före 4

hallen efter

hallen efter 3

hallen efter 4

hallen efter 2

hallen efter 5

hallen efter 6

Jag är så himla nöjd, blir lika glad varje gång jag kommer hem och öppnar dörren 🙂

Nu är det bara nya taklampor som ska på plats innan det är helt klar, så snart…

Njut av torsdagskvällen och se fram emot helgen.

Kram

4 Kommentarer

Åh såååå snyggt. Jättebra smak har du. Kraaaam Inger

Svara

Oh may vilken toppenförvandling! Förstår att du blir lycklig så fort du öppnar dörren!

Svara

Jättefint! Jag är lite nyfiken på hur själva känslan blev? Hur känns det när man går på mattan? Är det mjukt, lite sviktande och ”tyst”? Eller är det en hård ”klapprande” yta?

Svara

Tack! Den är väldigt mjuk och tyst, blev en otrolig skillnad mot klinkersen som låg där 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.