Vitaestilo

Till alla er som har väntat….

ioaku 2

Nu är den äntligen här! Den nya smyckeskollektionen från IOAKU! Snyggare än någonsin med fantastiska färger och kombinationer. Hela sommarens accessoarer är inköpta för min del och har ni inte varit in och titta på vårkollektionen från IOAKU så tycker jag absolut att ni ska göra det.

ioaku 3

ioaku 1

Ni får dessutom 20% rabatt på hela sortimentet fram till nästa söndag. Använd koden ”vitaestilo20” i kassan.

Jag vet att ni är många som väntat både på den nya kollektionen och en fin rabattkod så passa på nu 🙂

Låt er glittra ikapp med havet i sommar…

4 Kommentarer

Hej
Lika trevligt att kika in hos dej. Har en undran om ett armband som du har på dej, ett guldarmband från IOAKU som var virat flera varv runt handleden. är det ett armband eller halsband? Verkligen snygga smycken. Vill passa på att ge dej en eloge för snygga outfit, snygga, genomtänkta och olika stilar för olika tillfällen. Kvinnligt, tufft och romantiskt. Ha de.

Svara

Hej!
Tack för dina fina värmande ord!
Ja det stämmer, ett av dom är ett halsband som jag lindat flera varv 🙂

Kram
Helen

Svara

Hej
Gäller rabatten fortfarande nästa söndag skriver du ? Eller måste man gå via länken på din sida (den funkar inte) eller gäller det bara vissa smycken ? när jag knappar in vitaestilo20 som coupon come får jag Sorry, this coupon is not valid for sale items. jag som diggar Ioaku länge men inte känt att jag haft råd att handla nått. Trevlig blogg !

Svara

Jag kollar upp det med engång 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.