Vitaestilo

Vem skyddar ditt hem när du är borta?

verisure

Brukar ni aldrig fundera på hur det skulle kännas om ni någongång skulle få inbrott i ert hem? Jag kan göra det ibland och fylls av en obehaglig känsla, tänk er att någon har varit in i hemmet när ni inte varit hemma och letat runt bland era saker… Och jag lider med dom som haft inbrott, jag skulle aldrig känna mig trygg igen. Nu finns det hjälpmedel mot detta som tur är, nu när sommaren kommer och inbrottstjuvarna vet att det vankas semester för många passar dom på, det är nu dom är på hugget!! I det här inlägget tänkte jag tipsa er om Hemlarm från Verisure. Verisure är ett företag som skyddar privat personer men som är samma företag som Securitas Direkt, (som istället arbetar med säkerhetssystem och säkerhetstjänster.) Verisure är idag Sveriges populäraste hemlarm för villa och lägenheter, dom har dessutom en App där du har full koll på ditt hem. Dom har även en egen larmcentral som har öppet dygnet runt, kan kännas tryggt tycker jag. Dom har dessutom fler bra tjänster där du kan ”styra” dit hem från mobilen. Så om jag vore er och gick i tankarna att skaffa ett hemlarm så skulle jag definitivt titta på Verisure som ett alternativ.

Ett litet tips så här på fredagsmorgonen 🙂

Hoppas ni får en fin fredag!

Kram

verisure

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.