Vitaestilo

Borta bra men hemma…

Borta bra men hemma bäst finns det ett ordspråk som heter, men jag kan inte alltid hålla med om det, visst är det skönt att vara hemma, men om det är bäst kan jag inte säga. Jag älskar att vara ute och resa, få uppleva världen, träffa nya människor, att bara få vara, utom som några helst krav på dagen. Hade jag möjlighet skulle jag vara borta i några månader på resande fot. Men nu är det som det är, jag är nöjd med den resa vi har gjort, har haft fantastiskt väder, ätit underbart god mat och fått njuta från morgon till kväll. Igår kväll landade vi då på Arlanda och åkte direkt hem för att börja tvätta. Idag går vi in på sista semesterveckan och tänkte försöka ta till vara på den också. Efter att levt gott under den sista veckan, mat, dryck, nybakade donuts med vanilj på stranden och ibland 3-rätters middagar på kvällarna så har kroppen tappat formen lite grann om man säger så, sen har jag ju dessutom inte kunnat träna på över 2 månader. Men imorse smög jag iväg på gymmet för att provträna lite grann och det gick bra, skönt!! Nu är det bara att kämpa sig tillbaka, för satan vad man tappar både kondition och muskler snabbt! Vi har även varit i Norrtälje idag för att uträtta lite ärenden och därifrån for vi till ett av våra mysa utflyktsmål vi har på sommaren, nämligen Högmarsö, en Ö ute i Stockholms skärgård. Inte speciellt stor men dom har en härlig restaurang nere vi vattnet som heter Varvet. Men åker ni hit får ni vänta er något annorlunda, nämligen ett varv, ett skrotupplag med både gamla maskiner, båtar och mycket annat skrot, men superhäftigt!

högmarsö 7

högmarsö 8

högmarsö

högmarsö 6

högmarsö 4

högmarsö 5

högmarsö 1

högmarsö 3

högmarsö 2

Nu är det dags att sätta sig vid middagsbordet, en god grillad köttbit väntar sen kanske det blir lite Lotta på Lisseberg också 🙂

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.