Vitaestilo

När inspirationen inte har några gränser

ellos

(Det här är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Jag har sagt det förut och jag säger det igen, när det gäller Ellos inspiration till hemmet finns det inga gränser. Dom gör det så jäkla bra helt enkelt. Jag går in varje vecka och kollar vilka nyheter dom har fått in, och varje vecka hittar jag något nytt som jag vill ha..  Den här gången blev jag väldigt inspirerad av deras soffor, så mycket snyggt och så snyggt exponerat. Jag skulle gärna vilja byta ut min soffa men jag kan inte riktigt bestämma mig, och OM jag ska byta den, vilken form och vilken färg skulle jag välja?

ellos 1

ellos 2

Är ni också sugna på en ny soffa? Alla nya soffor hos Ellos hittar ni Här

Sen finns det naturligtvis mycket annat man vill plocka in i hemmet också 🙂

ellos 8

Grå mysig pläd  – Taklampa från By Rydéns – Grön fåtölj från Ellos egna sortiment – Skåp i mangoträ – Mysiga ljuslycktor

Sen har vi mattor! Jag tycker det är så snyggt med mattor….

ellos 14

Ljus ryamatta, Chennai – Mjuk matta i mörkgrått – Rund ryamatta – Vintage inspirerad matta – Mjuk matta i viskos

Visst finns det mycket snyggt? All inredning hittar ni Här om ni vill inspireras eller köpa något nytt till hemmet.

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.