Vitaestilo

ICONIC ESSENTIALS HOS ELLOS

(Detta är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Hallå allesammans så här på torsdagskvällen!
Går ni i väntan och längtan på att det ska bli helg? Det gör jag… ska bli både roligt och skönt. Har haft en bra vecka och dessutom hunnit med lite shopping. Med tanke på shopping så måste jag tipsa er om Ellos Iconic Essentials!

Kläderna är utvalda av Jeanne Damas och är verkligen basplaggens drottning. Vilken stil är du idag? Vilken känner du att du vill vara idag? Vill du vara en klassiska businesskvinna? Vill du känna dig lite ledig med ett par jeans, en krispigt vit skjorta och en rock? Här hittar ni plaggen till alla tillfällen. Dom första kollektionerna är utvalda av Ellos för att ge oss inspiration till en baslook och det är The Iconic shirt, pants, coat, home och beauty. Mycket mer inspiration och shoppingtips kommer inom kort.

Ikväll tänkte jag visa er några av dom snygga basplaggen som är utvalda…

Här hittar ni alla kollektioner, The Iconic ShirtThe Iconic Pants, och The Iconic Coat

Förutom stylingtipsen för mode så har vi ju The Iconic Essentials Beauty för är det nått som hör ihop med mode så är det just skönhet och makeup, en enkel makeup som ger ett snyggt intryck med lite färg på läpparna lyfter vilket outfit som helst. Här har dom plockat ut allt från bra underlagskrämer. nagellack och läppstift, något dom verkligen har lyckats med!

Det röda läppstiftet från Clarins ser så snyggt ut. Ser också att dom fått in en av mina favoritparfymer Celebrate från Escada används varje dag här hemma just nu 🙂

Sen har vi då vårt lilla hem som vi ska ta hand om och se till att vi får lite höstmys. The Iconic Home är verkligen framplockat för att ge den rätta känslan. Dom ljusa timmarna blir bara färre medan dom mörkare timmarna blir allt fler så vi får helt enkelt se till att vi trivs hemma i lugnets trygga vrå. Vad säger ni om detta?

Hoppas ni hittar något som passar till garderoben, sminkväskan och hemmet 🙂

Kram

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.