Vitaestilo

Det kan bli dyrt att glömma något på hotellrummet…

Satan var arg jag var när jag kom hem och insåg att jag hade glömt en sak på hotellrummet… nämligen mitt Gucci bälte!! Ringde direkt till hotellet när jag upptäckte det, tror ni att det var någon som hade hittat det? Näe, just det! Det hittades inte och hade inte lämnats in :-(. Så jag fick vackert beställa ett nytt bälte… så med andra ord så kan det bli väldigt dyrt att glömma något på hotellrummet. Hade det varit något annat hade jag kanske inte brytt mig så mycket men det här är ändå ett bälte som jag använder väldigt ofta, så hädanefter kommer jag att se till att det alltid ligger med i väskan när jag har packat 🙂

Men nu ska jag inte grämja mig över det, nu ska jag hoppa in i duschen, ta ett glas champagne, åka ner på stan och äta en god middag och sen ska jag avsluta kvällen med att se showen med Tomas Ledin 🙂

Kram på Er!

5 Kommentarer

Fy vad surt. Kan dock inte sluta undra vem som varit inne i rummet efter att du lämnade mer än de som städar för om städet är ok utfört skulle ju inte bältet vara borta tänker jag u ”fula” tankar…

Svara

Usch vad trist! Att folk är oärliga och inte lämnar in sånt man hittar…:(

Men fint är det!
Kram Kristin

Svara

Vad tråkigt! Stackars dig!

Du har ett rött Guccibälte har jag sett, hur brett är det? Jag tänker också beställa ett bälte, men är osäker på vilken bredd jag ska välja. Är rädd att bältet som är 1,5 cm blir för smalt och att det som är 4 cm blir för brett… 😉

Kram Kristin

Svara

Det får nog bli ett 4 centimeters… 🙂 Tack för återkoppling!

Kram Kristin

Svara

Trist!
Men det är väl någon hotellstäderska som nu går runt med ett jättefint skärp.
Kram, Anneli

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.