Vitaestilo

En nymålad vägg i Smoke Grey och några snygga posters

(Detta är ett samarbete med Poster Store)

palett & Co, poster store

I veckan var jag i Ljusdal och jobbade med ett event och passade samtidigt på att hälsa på hos mamma och pappa naturligtvis :-). Jag hade nån vecka innan skickat med dom en burk med Palett & Co’s nya färg, Smoke Grey, som jag ville att dom skulle måla en fondvägg med i ”mitt” rum. Pappa började måla förra veckan och mamma ringde och skickade bilder, hon var ”upprörd” för väggen blev ju svart!! Jag försökte tala om att det kommer att bli bra och bad pappa måla en andra gång :-). Sen beställde jag några posters som jag tyckte skulle passa på väggen. När jag väl kom upp och såg väggen så var den ju SKITSNYGG :-). Så det var bara att sätta in alla posters i ramarna och börja spika upp tavlorna… å jag blev SÅ nöjd!!! Önskade att det var hemma hos mig 🙂 men jag har köpt några av dessa poster till mig själv också, så det blir nog en Smoke Grey vägg även här hemma 🙂

Vad tycker ni?

Palett & Co, poster store

palett & Co, poster store

palett & co, poster store

Själv tycker jag det blev så himla bra!! Om ni vill beställa posters så får ni 20% rabatt med koden VITAESTILO hos Poster Store,

Är ni sugna på att måla väggen med den nya Smoke Grey från Palett & Co finns den att beställa hos Inreda.com

Njut av söndagskvällen raringar!

Kram

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.