Vitaestilo

Tomas Ledin – Sveriges svar på Bruce Springsteen

Vilken man! Tomas Ledin! 65 år och hetare än någonsin. Han är för mig en av Sveriges bästa sångare och en av dom snyggare också för den delen :-). Förutom att han både kan sjunga och spela så har en en utstrålning som få, en sångröst som är gudomlig och han fick med sin show på Cirkus hela arenan att gunga. Händerna uppe i luften, fötterna stampandes i golvet och hela Cirkus fylldes av nostalgi. En två timmar lång fartfylld show som var bland det bästa jag sett och hört. När han avslutade med ett potpurri med gamla godingar lyftes taket. Jag säger bara wow!!
Den här mannen är för mig vad förmodligen Bruce Springsteen är för USA. När han väl kliver upp på scenen så levererar han alltid det bästa, det finns inget som går honom förbi, han är självsäker och gör det bara så rätt. Trots att han har hållit på så länge så behöver man aldrig fundera på om det ska bli bra eller inte. Han bara gör det, han tar publiken med storm och ingen blir besviken. Showen bjöd på många överraskningar och avslutades med ”snart tystnar musiken” och det var stående ovationer. För er som skall gå och se Tomas Ledin har verkligen någonting att se fram emot, förbered er på en två timmar lång show där många känslor i kroppen får sig ett spratt… Ja, jag kände mig lite småkär :-).
Fick en liten nostalgipåminnelse av en kompis när jag satt där på Cirkus, hon påminde mig om när vi gick i skolan, då jag hade vinglandes, skjutsat henne på cykeln ner till Folkets Park för att se på Tomas Ledin, det här var i mitten på 80-talet, ja, redan då var han min idol 🙂

Men kvällen började med en fantastisk middag….

Efter lite champagne, vin och en god drink var det dags för en dejt med självaste Tomas Ledin 🙂

Det är naturligtvis svårt att återge den magiska stämningen med bilder som dessutom är tagna med mobilen, men själv kommer jag sent att glömma den här föreställningen 🙂

Njut av denna mörka höstmåndagskväll!

Kram

 

1 kommentar

Ja han är fantastisk! Jag var förra gången han var på circus och det lever man länge på!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.