Vitaestilo

Huset som var gult som skulle bli svart som blev grått

Jag är helt hopplös! Jag som ska ta det lugnt på helgerna kan ju inte hålla fingrarna i styr. För några veckor sedan kom jag på att jag var ”tvungen” att prova Palett & Co´s utomhusfärg och bestämde mig då för att provmåla på ett garage/lägenhet. Tanken var då att jag skulle måla svart med grå knutar, men så började jag måla och insåg att det inte skulle bli så bra så jag vände på kombinationen istället, så jag började måla grått med svarta knutar istället. Precis som när jag bakar så slaskar och slabbar jag ganska mycket, en dag hade jag till och med målarfärg innanför bh:n, fråga mig inte hur jag lyckades med det :-). Jag skulle haft engångskläder på mig som täcker allting och som jag bara hade kunnat kasta efteråt. Oftast tänker iallfall jag att jag ska vara försiktig :-). Förra gången jag målade om hemma så hittade jag Engelbert Strauss med deras stora utbud av engångskläder, men jag köpte även en hel del tillbehör som penslar, roller mm. (Här) (Bra priser och snabba leveranser) Jag kan säga att jag kladdade ner några tröjor under dom veckor jag målade. Jag är supernöjd med resultatet. Men det är faktiskt ganska jobbigt att måla om hus. Man kan ju inte bara börja måla. Först ska man tvätta huset med målartvätt, sen ska det maskas runt fönster, bläck och dörrar. I samband med att huset målades passade jag också på att måla putsen på huset, då fick jag möjlighet att prova Paletts mur och sockelfärg också, valde då den i grått så det skulle passa in i huset. Som sagt, det tog sin tid men bra blev det. Min Lilla Skatt kom upp under två helger och hjälpte till att målade. På ena sidan på huset var det dessutom så högt så vi behövde en byggställning. Men eftersom Lilla Skatten har ett eget företag, Trebex byggställningar, så var det problemet ganska lättlöst, han kom upp med en ställning som vi kunde bygga upp så vi hade någonting att stå på. Jag själv klättrade upp och målade högst upp på nocken vid ett tillfälle, men då var jag inte så kaxig, satan var högt och vingligt det kändes. Var lite svettig under armarna under en timme där… haha!

Är det det här man kallar barnarbete 🙂 Filip och hans bästa kompis Markus jobbar på för fullt.

Här var det lite jobbigt ett tag….

Lite skillnad 🙂

 

3 Kommentarer

wow så snyggt det blev!!

Svara

Jättesnyggt. Vad duktig du är. Då vet man vem man kan anlita. Hi hi. Kraaaam Inger

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.