Vitaestilo

Jag har testat något nytt och gått utanför min ”comfort zone”

(Detta är ett samarbete med Ellos och innehåller affilliatelänkar)

Känner mig helt ”Wild & Crazy” :-). Jag är ganska trogen mina hudvårdsmärken och makeupmärken, men den här gången tänkte jag att jag skulle prova någonting helt annat och när Ellos för någon vecka sedan skickade ut en rabatt kod så passade jag på att prova det jag aldrig provat tidigare. Jag tycker själv att jag var väldigt modig och blev riktigt nöjd med mina köp. Är ni också så att ni gärna köper det ni känner er bekväm med och vet att det fungerar och blir bra?

Den här locktången från Remington var riktigt bra! Men använd handsken för den blir lite varm och man snurrar håret runt själva tången 🙂

Glöm inte att kolla in alla rabatter hos Ellos som brukar komma via mail och sms!

Våga prova, det gjorde jag 🙂

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.