Vitaestilo

Emma.S – Barrow Street

Nu har jag fått min parfym från Emma.S – Barrow Street. Den parfymen som jag fastnade för när jag mötte Emma på Arlanda. Det är energin, kreativiteten och människorna i 90-talets Greenwich Village, New York, som har varit inspirationen bakom Emmas andra doft Barrow Street. Från den tiden då Emma jobbade som modell i New York. Det här är en unisex doft som är lite tyngre men som passar både till vardags och till fest, men jag föll för den direkt! En doft som frisk Rosépeppar som kryddats med Mandarin och Bergamott. Lummiga, gröna mellannoter och Mysk sveps in i varm och sofistikerad Vetiver. Hmmm… går nästan och luktar på mig själv här hemma. Så är det kryddningar som faller er i smaken ska ni absolut prova den här doften. Den vann dessutom Norwegian Cosmetic Awards 2017.

Finns bl.a att köpa på Emmas hemsida för 499 kr

Och det är ju inte långt till jul så ni kan ju alltid skriva upp den på önskelistan 🙂

Kram!

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.