Vitaestilo

Färska blommor hem till dörren

När helgen närmar sig vill jag gärna ha färska blommor hemma. Jag brukar vanligtvis köpa blommor på Ica när jag är och handlar med sen några veckor tillbaka beställer jag, eller rättare sagt prenumererar jag på blommor från Flowery. Då får jag dom vackrast snittblommorna levererade direkt hem till dörren på torsdagkvällarna. För endast 295 kr får jag en bukett och hemkörning, inga andra avgifter tillkommer och jag kan säga upp prenumerationen när jag vill. Jag väljer inte blommorna själv utan jag får en bukett som dom valt ut och bundit. Den här leveransen var det stora fina Amaryllisar. För det priset med hemleverans kan jag inte få finare och färskare blommor. Kan tyckas bekvämt men man blir ju bekväm ”med åren” :-). Jag tycker det är skönt att få det hemlevererat iallafall. Flowery finns här i Stockholm och så vitt jag vet så kör dom ännu inte ut i någon annan ort. Men ni som bor i Stockholm skulle verkligen prova. Jag visste själv inte om det här företaget innan jag var på middag hemma hos en väninna som hade så fina blommor hemma och berättade att hon använde sig av Flowery. Så här såg veckans bukett ut och jag har valt att ha leverans varannan vecka, det bestämmer man själv.

Hoppas ni haft en bra måndag kära läsare!

Kram

 

 

2 Kommentarer

Jättefint 🙂 Jag älskar också färska blommor & belönar mig med en bukett varje Fredag, det är lite extra lyx, men jag går ner över gatan där min blomsterhandel ligger, nära & bra & det är som att välja ut lösgodis ungefär 🙂 <3

Svara

Älskar Flowery. Har prenumererat i ett år nu och är supernöjd. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.