Vitaestilo

Julstämningen finns runt hörnet

(Det här är ett samarbete med ellos och innehåller annonslänkar)

Trots att vi har några veckor kvar till jul så är det hög julstämning vart man än går, i varenda butik står allt juldekorationer framme, ja, det är liiiiite tidigt, men det är ändå mysigt att den närmar sig, det blir ännu hemtrevligare och mysigare hemma när man får sätta fram adventsstjärnor och adventsljusstakar. För att inte nämna glöggen, snart får man dricka den goda varma glöggen och tugga i sig både pepparkakor och lussebullar. Så himla gott! För varje år är det alltid roligt att köpa någonting nytt att sätta fram inför julen så jag har hämtat lite inpsiration från ellos. ellos har alltid så fina tilltalande miljöbilder, vill ha allting och göra likadant hemma.
Vad tycker ni om julen? Pyntar ni och gör iordning mycket hemma?
När barnen var små höll jag på mycket mer än vad jag gör idag, men lite grann vill jag ha för att sprida julkänslan, men jag vet samtidigt att det är många som inte tycker om julen, och det ska man ta respekt för, för det kan bero på många olika anledningar. Men för er som tycker om julen och tycker om att pynta så vill jag tipsa om några fina saker ni kan hitta hos ellos..

Hoppas ni också gillar det jag tagit fram 🙂

Vad sägs om det här? Ser det inte inbjudande ut? Man vill bara sätta sig på kuddarna framför brasan och vänta på jultomten.

Här hittar ni kuddar i sammet

Fina juldekorationer i papper

Ja tack! Jag sätter mig gärna till bords och äter lite skinka och sill 🙂

Servetter i lin är alltid fint att duka med men den här gröna färgen är helt magisk på julbordet tycker jag

Kanske några nya fina tallrikar i svart till jul och nyår?

Sen har vi ju det här med paketinslagning! Visst är det kul? Jag försöker byta färg och form på papper och snören varje år, förra året gick alla paket i grönt och guld, jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i år.

Här hittar ni lite olika saker för paketinslagning

Vill ni komma i riktig julstämning så hittar ni all juldekoration HÄR

Ha nu en riktigt mysig julstund 🙂

Kram

1 kommentar

Så mycket fint. Vi har redan börjat julpynta hemma. Min dotter älskar julen och har börjat slå in julklappar också. Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.