Vitaestilo

Nu flyttar jag!

Gokväll raringar!

Nu är det dags för mig att flytta, från och med idag så kommer jag att blogga för Vavavoom – platsen som saknades, en snygg portal med bloggare från Sverige och Världen. Fylld med lifestyle, inredning, träning, skönhet, resor, mat, vin, böcker, konst och relationer. Och en massa mode för kvinnor.

Ni hittar min blogg HÄR

Hoppas ni följer med och läser min blogg på den sidan 🙂

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.