Vitaestilo

Att fira hela helgen lång

Zzzzz… idag är jag trött!! Efter några intensiva veckor kom jag äntligen fram till helgen som varit. En helg fylld med firanden, god mat och dryck tillsammans med nära och kära. Jag tycker det är så roligt med både jul och födelsedagar och firar det mer än gärna och som det blev i helgen så var det firande i flera dagar. I fredags hade jag mina käresta, dom som betyder mest för mig i mitt liv,hemma på middag så hela fredagen gick åt att laga mat, baka, handla, duka… som tur var hade jag mina föräldrar här som hjälpte mig. I lördags, på självaste födelsedagen, började vi med ett besök på stan där jag fick gå och välja födelsedagspresent (en tradition sen några år tillbaka), sen en lunch med ett glas champagne på Rick. Därefter en drin på At Six innan middagen intogs på Kasai. I söndags blev det frukost på ett supermysigt fik precis här där jag bor. Sen gick jag här hemma och packade upp och ”flyttade in” alla fina presenter jag fått. Kvällen avslutades med en bio, den nya filmen ”allinclusive” för att sen somna väldigt tidigt. Så idag är jag som sagt var ganska trött men det är det värt efter denna fantastiska helg. Tänkte bjuda på några bilder från fredagens firande 🙂

En kväll jag lägger till minnesbanken och bär med mig!

Bakade två nya kakor dagen till ära som ni kommer få recept på inom kort för dom blev SÅ himla goda 🙂

Kram!

3 Kommentarer

Hejsan, måste undra varför jag inte längre ser dina bilder på bloggen? Följer dig dag efter dag och nu ser jag endast en ram med frågetecken i , varför? Har mac air

Svara

Hej!

Det verkar ha blivit något fel vid överflyttningen av några av bilderna, kollar på det. Tack för att du meddelade.

Kram
Helen

Svara

Ser fram emot kakrecepten var ett tag sen nu. Lycka till med nya bloggen. Kraaaam Inger

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.