Vitaestilo

Nya dofter att sätta på önskelistan till tomten

Vi är långt inne i hösten, nästan vinter i almanackan,  av november, vi närmar oss julen med stormsteg och snart kommer tomten och frågar vad vi önskar oss i julklapp. Något som ofta är roligt att få och även att ge är dofter, om man vet vad personen i fråga vill ha för doft. Dofter är ju väldigt personliga, allt beror på vad man tycker om och vad man har för hudtyp. Själv kan jag tex inte ha något för rosigt, det luktar väldigt illa på mig om jag uttrycker mig milt :-). Jag tycker om orientaliska dofter, både lättare och tyngre, men dom bör alltid ha en ton av vanilj i sig. Den senaste tiden har jag köpt enormt mycket parfymer. Men dom här två tänkte jag slå ett extra slag för om ni vill gå och dofta på dom, och som ni sen kan skriva upp på eran önskelista om ni tycker om dom 🙂

Först är en av dom stora favoriterna bland många just nu, Byredos nya Velvet Haze. En doft för både män och kvinnor och har en orientalisk trädoft. Här gömmer sig toner av hibiskus och kokosnöt, ambrette, musk och cacao pod, jag tycker den luktar himmelsk men jag vet att inte alla tycker det.

Och sen Emporio Armanis nya doft Because it´s YOU, den finns även i en manlig doft som jag varm kan rekommendera. Doften för kvinnor är väldigt feminin medan den manliga doften är enormt maskulin, en perfekt duo tillsammans.
Här känner vi toner av moget hallon, en liten rosarom och vanilj som blandas med musk och ger en djup sensualitet… ja ni hör ju bara på namnet 🙂

Tänk så gott ni ska dofta om ni får möjlighet att få någon av dessa i paketen under granen 🙂

Ha en fin kväll!

Kram

 

1 kommentar

Härliga tips. Längtar efter julen. Jag har gärna rosiga och blommiga dofter. Friska också så får du någon du inte tycker om så vet du:-). Kram

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.