Vitaestilo

På 20 år har vi skapat många fina stunder tillsammans

20 år!!
Om ni frågar mig så stämmer inte det, att min yngsta son Filip fyller 20 år idag, jag känner mig nästan, men bara nästan 🙂 lika gammal som honom. Det är för mig helt ofattbart. Kommer ihåg det som att det vore igår, när denna varelse såg dagens ljus för första gången. Jag hade gått två veckor över tiden och han var mer än välkommen ut. Jag vet att jag veckan innan tagit resinolja för att försöka skynda på det lite grann för jag var så trött i graviditeten, men det hjälpte inte, han hade inte bråttom ut :-). Men så kom han då äntligen och ända sen dess har jag älskat honom varenda sekund på den här jorden. Vi har skapat många fina minnen och stunder tillsammans. Vi har upplevt mycket tillsammans, rest och besökt många platser, minnen som alltid kommer att leva kvar. Han är ett levande exempel på att killar kan visa kärlek, i den killen, i den kroppen och i det hjärtat rymms så mycket kärlek och omtanke att det är svårt att beskriva.
Självklart ska detta firas så ikväll firar han med sin kära far och imorgon åker vi ner till Västerås för att uppvakta och överraska, han vet ännu inte vad vi ska göra, men nyfiken är han, tro mig 🙂

Kan inte låta bli att visa några bilder genom åren på min egen lilla ”modell” 🙂


20 år av lycka!
Önskar dig den bästa dagen av alla <3
En stor kram från mig till dig min älskade son!

 

 

 

3 Kommentarer

Stort Grattis till finaste Filip !
Kram / Anela

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.