Vitaestilo

Nu är det dags för en ”Bloppis Live” igen…

God förmiddag kära läsare!
Har ni det bra i vintermörkret? Det är lite jobbigt att kliva upp på morgnarna nu när det är så mörk… men det hindrar inte mig att gå upp i ottan och rensa garderoben 🙂 Så nu finns det 5 STORA säckar nyfyllda med kläder som söker nya ägare…

Jag gör som jag gjorde en gång tidigare, jag kör en Bloppis Live till att börja med, så ni som har möjlighet att komma hem till mig och botanisera bland säckarna är välkomna!
Maila mig om ni är intresserad så bestämmer vi en dag och en tid när ni kan komma
[email protected]

Önskar Er en fortsatt fin dag!

Kram

6 Kommentarer

Jag undrar om Leo blusen från MK och veckans outfit mars 2015 är med i säckarna för den är jag intresserad av i så fall 🙂

Svara

Hej!
Nej den blusen är inte med 🙂

Kram
Helen

Svara

Typiskt men då vet du att du har en spekulant om du tröttnar

Svara

Vilken storlek har du i kläder? Jag tror du är typ ganska liten? längd??? Tror du har typ strl 36 ? kan det stämma? själv är jag 169 cm och har strl M eller 38-40, så antar att dina kläder är för små eller?vilken skostrl har du?

MVH

Ina

Svara

Jag har strl xs – s, strl 36 och är 162 cm lång 🙂 36 i skor
Kram
Helen

Svara

Tack 🙂 för svaret, då var det som jag trodde om din strl, synd för du har så snygga kläder ( du måste lägga ner en hel förmögenhet på det???!!!!!!) och du är så duktig på att sätta ihop fina outfits.Nu får någon annan (som är mindre än mig) chansen att köpa dem 🙂

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.