Vitaestilo

En skimrande box i julklapp

(Det här är ett samarbete med Glossybox och innehåller annonslänkar)

Är ni på jakt efter en julklapp som passar i stort sett alla åldrar så ska ni absolut titta närmare på Glossybox. I den här fina boxen som kommer varje månad hittar ni olika skönhetsprodukter, och det är ju alltid trevligt att få prova på något nytt. Den här månaden var det fukt till huden, lite glossigt och snyggt till läpparna, ett puder att fixera foundation med och en väldoftande shower wash.

Den här boxen är som ett kinderägg, först är man nyfiken på hur boxen ser ut för den kan se olika ut varje månad, med olika mönster och sen är det magiskt att bara öppna den och se hur fint som slagit in alltihop och med fina konfetti liknande ”snören”. Den här gången var boxen grön med guldkonfetti, riktigt jul likt, vilket gör att det är ännu roligare att ge bort den i present. Också en bra grej att ha med sig om man ska ha lite julklappsbyte med tjejgänget.

En box innehåller varje månad minst 5 produkter och kostar 139 kr. All info om prenumerationen hittar ni här

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.