Vitaestilo

Det är viktigt att passa tiden

Är ni duktiga på att passa tider? Jag är nog en liten tidsoptimist… vill inte vara det och gör allt för att komma i tid, men jag tror alltid att jag ska hinna med mer än vad jag gör innan jag ska iväg. Jag är väldigt noga med att kolla klockan men ändå är det någonstans det går fel. Jag är dessutom en klockoman så jag kan inte skylla på att jag inte vet vad klockan är :-). Med tanke på klockoman så har jag köpt en ny klocka (igen…) jag var in hos Hexter & Baines och såg att dom kommit med några nya modeller och färger och fastnade för en svart klocka med läderarmband. Går ni i julklappstankar så är faktiskt en klocka en riktigt fin julklapp både till honom och henne, något som oftast uppskattas.

Klockor till kvinnor som män… just nu får ni 300 kr rabatt på alla klockor om ni använder koden ”vitaestilo” i kassan. Snabb leverans och julklappen är fixad 🙂

Kram

3 Kommentarer

Åå så tjusigt armband! Vilket märke är det? Caroline Svedbom? Vad heter armbandet och färgen? Trevlig helg!

Svara

Tack! Det är Caroline Svedbom, vet dessvärre inte vad det heter, köpte det på hennes Black Friday event. Det är guld med stenar av ”klar” och rökgrå.
Kram
Helen

Svara

Tack! ❤️

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.