Vitaestilo

En mysig jullunch på BAR

Förra veckan var jag på en mysig jullunch på BAR med ett gäng härliga tjejer. Med oss hade vi även en fotograf som hjälpte oss att knäppa lite kort, för man kan ju inte vara överallt själv om man säger så, trots att man ofta tror att man kan vara det :-). Det är alltid trevligt att nätverka och träffa nya väninnor, vi som käkade lunch är vi alla bloggare på Vavwoom, det var CamillaAnna och Karolina och vi lyxade till det med att äta på BAR, kanske inte ett ställe man går och äter lunch på varje dag med tanke på prislappen men det var fantastiskt gott, vi var många som tog deras Asiatiska biffsallad som smakade utmärkt! Före lunchen tog fotografen Anna, som vi hade med oss lite härliga bilder också….

Vill ni träffa väninnorna på en mysig lunch så ska ni går till BAR, god mat och mysigt att sitta och babbla lite grann.

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.