Vitaestilo

Andra advent och en stund för planering

Andra advent har passerat och snart knackar Lucia på dörren. Det är inte långt kvar till jul och det är fullständig kaos ute i köpcentrumen. I lördags var jag tvungen att springa in en snabbis på MOS (Mall of Scandinavia) och där var det så mycket folk så jag blev alldeles nervös :-). Förut tyckte jag det var mysigt att gå runt och julhandla och känna in julstämningen men nu är jag inte helt med i sinnet och blir bara stressad och obekväm, vill bara hem till min egen tysta lilla vrå. För i min lugna lilla vrå behöver jag inte stressa så mycket, förutom alla julklappar som just nu ligger för inslagning, men annars är det där jag trivs bäst just nu. Där får själen ro och jag kan låta tankarna vandra som dom vill. Det är en hel del beslut jag skulle behöva ta ust nu men jag är inte redo eller klar på hur jag ska tänka eller hur jag ska göra så jag fortsätter att fundera ett tag till. Precis som jag gjorde vid frukosten i söndags när jag tände det andra ljuset och så smått planerade veckan. Precis som jag vill ha den 🙂

Morgonstund har guld i mun 🙂

Ha en trevlig kväll!

Kram

2 Kommentarer

Vad spännande att du bytt bloggportal! Jag hoppas du kommer fram till något klokt och bra beslut. Jobbigt innan man landat rätt. Kram Pernilla

Svara

Otroligt söt thekanna!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.