Vitaestilo

Middag på favoritrestaurangen Público

Público, en av mina favoritrestauranger!

Har ni någon favoritrestaurang? Jag har ganska många faktiskt, här i huvudstaden håller många restauranger hög kvalité, en av restaurangerna jag gärna återkommer till är Público som ni hittar i gamla F12s lokaler. Där Melker Andersson och Danyel Couet är kungar i köket. Med influenser av det latin amerikanska köket erbjuder dom en dynamisk och internationell atmosfär. Här möts man för att äta en god middag eller socialt bara ta ett glas i baren. Personligen är jag väldigt förtjust i deras Tapas variant av det latinamerikanska köket där man väljer mellan 3-4 rätter per person. Förutom dessa rätter tycker jag man ska göra plats för lite dessert, för dom är verkligen ”to die” for. Min favorit är Churros, smakar som varma nybakade munkar :-). En förrätt som är mysig att börja med, och dela, är deras Guacamole och Nachos, Nachos chips där du själv rör ihop Guacamolen, så himla gott! En restaurang ni kan ha i åtanke när ni är i huvudstaden och vill gå ut och äta lite gott, men glöm inte att ni måste boka bord. Så när jag hade jobbat klart i lördags åkte jag hem för att göra mig iordning för att sen sätta mig på tunnelbanan ner på stan för att njuta av denna goda middag….

Med dom frestande bilderna önskar jag er en fin torsdagskväll, själv ska jag iväg på Afternoon Tea på Grand Hotell 🙂

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.