Vitaestilo

Fredagsfeeling med dagens outfit

FREDAG!! Precis som vanligt, en efterlängtad dag i veckan som dessutom bjuder på dagens outfit. Den här veckan har det inte varit många lugna stunder. Startade veckan med en jullunch på Fåfängan med en arbetskompis, supergott och trevligt, sen har jag gjort julskinka, bakat massor av julgodis, varit på Afternoon Tea på Grand Hotel, imorgon en liten julmiddag, jo förresten, det blev ett besök till frissan också :-). Ikväll hade det varit skönt att få slänga upp benen i soffan, men jag är ju lite om mig och kring mig och tycker om att jobba, idag har jag ju mitt ordinarie jobb, jobbar lite extra på ett ställe ibland, bloggar och nu har jag fått ytterligare ett litet jobb på sidan om, och det härliga gänget ska ha sin julfest ikväll och då är jag medbjuden, vilket jag självklart tackat ja till, ett bra tillfälle att lära känna sina nya kollegor, ja det händer en hel del runt omkring mig just nu, vi får väl se vart det här slutar :-). På söndagseftermiddag hoppas jag få en biostund, är sugen på att gå och se Solsidan, är det någon som har sett den? Förutom allt detta så har jag faktiskt börjat slå in julklapparna, men jag är låååångt ifrån klar, men mitt mål är att jag ska vara klar i helgen så slipper det ligga över mig. För nästa vecka är det också lite på gång, på måndagkväll ska jag på en julkonsert med middag… Men nog om detta, är ni nyfikna på hur veckans dagens outfit sett ut? Den kommer här….


Blus Day Birger et Mikkelsen Nordiska Hem, Jacka Butiken Geist skinnbyxor &other Stories boots Marzio väska Louis Vuitton


Blus VesnaW Stockholm jeans H&M boots &other Stories clutch Lindex


Tröja och byxor H&M boots Marzio väska Chloé örhängen ZARA 

Tröja ZARA skinnbyxor DAY Nordiska Hem boots Nude väska Louis Vuitton

Tröja Munthe Nordiska Hem byxor H&M boots & other Stories


Topp ZARA byxor H&M boots &other Stories väska Chanel


Tröja Sthlm blvd pälsväst Stand byxor MosMosh boots Nude väska Louis Vuitton

Det var hela veckan lång och nu är vi ännu närmare jul och lite ledighet.

Hoppas ni får en fin helg!

Kram

5 Kommentarer

Solsidan är toppen! Bjuder på både skratt och tårar.

Svara

Hjälp vad mycket snyggt. Den röda toppen är du jättevacker i. Passar dig så fint. Ha det underbart och hoppas du får vila nån stund. Kraaaam Inger

Svara

Tack så mycket Inger!
Trevlig helg 🙂
Kram
Helen

Svara

Hej Helen!
Så fin röd topp från Zara. Du ser strålande ut i den. Jag tänker skicka efter den. Är den normal i storlek?
Kram Nillis

Svara

Hej!
Relativt normal, jag har S men den sitter tight 🙂
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.