Vitaestilo

Afternoon Tea på Magasinet i Vaxholm

Afternoon Tea på Magasinet i Vaxholm i dessa adventstider är så himla mysigt! På somrarna är det alltid Hembygdsgården som besöks när det gäller mysiga fikastunder, men när sommaren är slut så stänger Hembygdsgården och då kryper man in, eller upp rättare sagt, till Magasinet i Vaxholm. Där serveras Afternoon Tea varje lördag och söndag. Då dukas det upp ett magnifikt fikabord med massor av nybakta godsaker och det finns alltid någon form av goda smörgåsar, den här dagen var det laxsmörgåsar och räksmörgåsar, så goda så man nästan dör :-). Det är alltid bra att starta med något nyttigt innan man dyker ner i det magnifika gottebordet med allt från pepparkaksmuffins, morotskaka, lussebullar, pepparkakor, limepaj, hemmagjorda Ballerina kakor…. ja det finns inga gränser för vad som serveras på detta bord. Man betalar en summa per person sen får man äta hur mycket man vill och till det ingår kaffe och te. Förra söndagen när vi var där var det mer eller mindre fullt men vi lyckades få ett mysigt litet bord i ett hörn.

Det är ju nästan så man skäms när man visar vad jag stoppade i mig, hahaha… åt faktiskt inte allt det här själv, jag som försökt hålla igen från sötsaker dom sista veckorna men den här dagen gick det inte stå emot 🙂

Ett utflyktsmål jag kan rekommendera om ni är fikasugna…

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.