Vitaestilo

3 månaders prenumeration på Glossybox

Ni är helt underbara mina härliga läsare! Tänk vad roligt det är att anordna tävlingar när det är så många som tävlar, tyvärr så kan jag bara utse en vinnare, men vill ändå tacka allesammans som varit med och tävlat. Vinnaren till en 3 månaders prenumeration av Glossybox blev…..

SANDRA

Stort grattis till dig!

Maila mig på [email protected] så kommer vinsten med posten.

(Om vinnaren inte hört av sig inom 2 dagar kommer ny vinnare att dras)

3 Kommentarer

Nackdelen med att ha bloggen så här, dvs att man måste klicka sig vidare för att kunna läsa hela inlägget, är, ska jag erkänna, att jag ”inte orkar det” jag går in och scrollar lite sen lämnar jag din sida…enda gången jag ”orkar” är på dina fredagsoutfiter…. Tycker bloggens layout var mycket bättre förrut 🙂 sorry

Svara

Det finns fördelar och nackdelar med allt och den här portalen är uppbyggd på det här sätter och tyvärr inget jag kan göra något åt.
Trevlig helg!

Svara

Hur jobbigt kan det vara? Ett litet klicka sen så. Kraaaam fina Helen från Inger

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.