Vitaestilo

Lite inspiration från veckans dagens outfit

Tittut! Nu är jag här igen med min dagens outfit, tycker ni jag börja bli tjatig :-). Det är fredag och en hektisk vecka ligger bakom mig, mycket jobb men sen har jag faktiskt haft en dag semester också där jag varit i Västerås och myst med mina fina pojkar, min stora skatt fyllde nämligen 28 år i onsdags, jaja, jag vet att jag börjar bli gammal, men ålder är bara en siffra, eller hur :-). Har även hunnit med 3 pass med min PT under veckan så jag är lite öm i kroppen, men så skönt att komma igång efter julhelgernas frossande. Men hörni, vad säger ni om vädret? Ni som bor i norra delarna av Sverige har väl snöigt och fint, men här i huvudstaden är det så deprimerande, grått och trist och till större delen regn, jag är ingen fan av vinter, men hellre lite snö och några grader kallt än det här vädret, fy! Men jag börjar min nedräkning, nu är det inte många veckor kvar till jag får åka till lite mer värme och sol iallafall, ska bli så skönt och få komma bort ett tag och uppleva nya saker. Vad säger ni annars om livet, mår ni bra? Jag sliter fortfarande med min trötthet trots att jag försöker vila och sova en hel del dom stunder jag är ledig… och ledig är jag ju nästan aldrig, så jag har lite svårt att få ihop det där. Men återigen har en vecka paserat i våra liv och även den veckan har varit fylld med olika klädval och så här har veckan sett ut…


Topp Rosemunde cashmere kofta Massimo Dutti byxor Mos Mosh boots RM Williams Tullhuset väska Ralph Lauren


Topp, kavaj och jeans SAND skor Tamaris bälte Louis Vuitton väska Ralph Lauren


Tröja Lexington jeans Nude skor inuikii 


Topp, kavaj och byxor SAND boots RM Williams Tullhuset jacka Hollies


Blus ZARA pälsväst STAND jeans BLK Denim boots Nude


Blus ZARA jeans BLK Denim boots & other Stories väska Ralph Lauren


Blus, kavaj och byxor Sand örhängen Gina Tricot boots Nude

Tänk vad fort en vecka går och så många outfits som får plats under dessa dagar 🙂 men äntligen är det dags att tvätta bort makeupen, sätta på sig myskläderna och krypa upp i soffan, ikväll blir det verkligen en kväll i soffan med några bra serier.

Önskar Er en riktigt mysig och fin fredagskväll!

Kram

 

6 Kommentarer

Absolut inte tjatigt med outfitsen! Det är ju veckans höjdpunkt! Ta hand om dig!

Svara

Åh….Du är ju såå fin jämt. Man kan verkligen inte se att du är trött. Ser såå fräsch ut. Ha det underbart och vila lite. Kraaaam Inger

Svara

Jättefina outfits! Vart har du köpt RL-väskan?

Svara

På NK men den finns även på nätet, tror Zalando har den 🙂

Svara

Min spontana reaktion var redan skriven men det tål att upprepas : kan inte bli tjatigt när det är veckans höjdpunkt! Så snyggt rakt igenom!!

Svara

Så snyggt! Och är absolut inte trött på att se dina outfits! Får inspiration!!♥️ Trevlig helg! Kram ♥️

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

myVavaShop

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.