Vitaestilo

New shoes on my feet

Äntligen kan man få tag i dom här hemma i Sverige, Chiara Ferragni! Tycker deras skor är så snygga och sticker ut lite grann :-), jag vet inte om man kan få tag i deras kläder än, men hos Jacke Shops här i Stockholm så har dom tagit in skor och jag tror även dom har bla mobilskalen. Jag kunde inte låta bli att slå till på dom här rosa godingarna, passar perfekt att ta med på resan. För att göra dom ännu skönare än var dom var så la jag dessutom i en tunn skinnsula, dels så blir dom som sagt var lite mjukare men sen håller dom sig mycket fräschare, det är lättare att byta ut en skinnsula än att försöka få sulan i skon fräsch igen. Dom finns även i ballerinasko och båda skorna finns i rosa och i silver men jag tyckte att rosa skulle bli så fint till våren och sommaren. Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Men nog om rosa drömmar, nu väntar verkligheten, dags att göra sig iordning och åka iväg och jobba några timmar 🙂

Ha en fin söndag raringar!

Kram

2 Kommentarer

Hiss!

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.