Vitaestilo

Vad gör man 11 timmar på ett flygplan?

Ja! Vad gör man 11 timmar på ett flygplan över Atlanten? Resan startade hemma kl 06:30 och avslutades 15 timmar senare i Orlando. Hade som plan att jag skulle försöka sova lite grann, och det blev precis liiite gran! Jag har svårt att sova på plan. Men med en flygresa på 11 timmar vill man gärna kunna sova men det blev kanske 2,5 timme sammanlagt. Så igår kväll, framme i Orlando var jag mer eller mindre döende 🙂

Vad gjorde jag då på planet?

Flrutom några få timmars sömn så blev det en lättare lunch, tycker inte att flygmaten är den bästa så jag plockade ut kycklingen och åt lite sallad till. Hade bestämt mig för att inte smaka på desserten men när jag såg att den var från Frödinge (min tidigare arbetsgivare) var jag tvungen att smaka och den var naturligtvis magiskt god!

Några magasin plöjde jag också igenom 🙂

Och till slut också en film, Borg. Berättelsen om Björn Borg och hans tenniskarriär. Den var helt okej men inget speciellt.

Jag flög ner till Miami och därifrån upp till Orlando. Bor i ett supermysigt hus nära Disney World.

Idag blir det ett besök på någon av shoppingmallen och imorgon Disneyworld innan det tidigt på onsdag morgon bär av till Las Vegas 🙂

Ha nu det riktigt bra där hemma så ses vi snart igen!

Kram

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.