Vitaestilo

Dags för en Skin Renewal hudbehandling

(Detta är ett samarbete med Swiss Clinic och innehåller annonslänkar)

Godmorgon raringar!

Det är härligt att vara i sol och värme men samtidigt så märker man på huden att den inte riktigt hänger med i omställningarna från vinter till sommar. Känner mig lite torr och sträv i huden och har suttit här  och tittat vad jag ska göra för självbehandling när jag kommer hem. Jag har länge velat prova Skin Renewal från Swiss Clinic. Det är en behandling som jobbar på linjer och rynkor och dom vill man gärna skjuta lite längre fram i tiden, dom kommer på alla och tillhör livet men jag vill ändå hålla min hud i form med att försöka ta hand om mig på bästa sätt. Efter behandlingen kan man också använda ett serum som ser till att huden fylls med fukt och näring.

Har ni provat?

Funderar på att knappa hem den och göra den behandlingen när jag kommer hem…

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.