Vitaestilo

Veckan heta röda tips

Det är hett med rött så här kommer veckans heta röda tips från Ellos.

Rött blir en het färg till våren och blanda gärna upp det röda med lite rosa, en kontrast som ger attityd! Innan jag for iväg på semester så hittade jag dom här röda bootsen från Ellos. Föll för både modellen, färgen och priset. (kostar bara 499 kr….) Så passa på att fynda dessa godbitar, och för det mesta har ju ellos fina rabattkoder, jag själv hade en rabattkod på 40% när jag köpte dom.

Väskor och skor är något det finns mycket av i min garderob och såg när jag kom hem från USA att jag köpt 5 par skor 🙂 så nu får det gärna bli lite varmare så jag får börja använda lite nytt….

Hoppas ni haft en fin tisdag, själv ska jag iväg på en mysig blogg middag!

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.