Vitaestilo

Välkommen på knytkalas

Välkommen på knytkalas med Smakbox!

Nu har månadens härliga box från Smakbox kommit, den här månaden till bredden fylld med varor och tung var den också :-). Det är alltid lika spännande, jag sliter verkligen upp boxen för att jag är så nyfiken på innehållet. Den här månaden så var temat Knytkalas. Så välkommen på knytkalas! Anledningen till att dom valt att kalla månadens box för knykalas är för att dom firar 2 års jubileum och i samband med det så ska jag ge er som inte provat Smakbox än ett oemotståndligt erbjudande! Ni får dubbel rabatt,  30%  på boxen. Det innebär att ni istället för 199 kr betalar endast
139 kronor!

Erbjudandet gäller så länge dom har Knytkalas boxen kvar (förmodligen till mitten på mars). Därefter återgår vi till den vanliga rabatten ni har, dvs 15% rabatt. Ni använder bara koden VITAESTILO i kassan.

Numera har Smakbox två olika boxar, dels har dom den vanliga boxen sen har dom även Smakbox balans, ni väljer själva vilken box ni vill prova.

För att ni ska förstå vilket härligt innehåll ni missar om ni inte provar på denna box så kommer lite bilder från månadens box….


Det är nyttigt med bananer 🙂


Richard Juhlins alkoholfria mousserande


Nya chokladblollar, sportbollar från Fazer med mindre socker…

Som ni ser så finns det mycket man inte kan stå emot 🙂

Läs om prenumerationen och glöm inte att skriva in VITAESTILO i kampanjkoden så ni får 30% rabatt!

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.