Vitaestilo

Bra tips på ansiktsvård

(Det här är ett samarbete med Swiss Clinic och innehållar annonslänkar)

Bra tips på ansiktsvård kan man inte få för mycket av om ni frågar mig!
Under den här perioden på året så är huden väldigt utsatt med tanke på temperaturändringarna. Nu när jag dessutom varit på resande fot slår det emot en ännu mer när man kommer hem.

Nu har min Skin Renewal kommit. Jag valde en med nålar på 0,5 mm, en längd på nålarna som passar till dom som vill jobba på ”anti-aging”. Den jobbar både ytligt och djupare och speciellt anpassad till rynkor och andra ålderstecken.
När ni använder rollern, glöm inte att köpa en rengöringsspray som ni sprutar på rollern både före och efter.
Efter att ni använt rollern fyller ni på med en riklig mängd Rejuvenating . Serumet absorberas hela 300% mer tack vare alla mikrohål i huden. Serumet följer med i paketet som man köper.

 

Jag har också kompletterat mitt badrumsskåp med en Hand Face Perfecting Mask som ger en behandling till dom mest utsatta områdena på kroppen, händerna och ansiktet. Den jobbar både på ytan och på djupet och ger huden både näring och fukt. Varje mask kan dessutom användas 3 gånger. Efter redan 15 minuter ser du en jämnhet och lyster på huden. Just nu är den nedsatt till 390 kr (ord.pris 530 kr) så passa på att prova. Den var otroligt skön!
Face Dry Mask är en aktiv anti-age mask som kan användas tre gånger. Masken har en patenterad vattenfri teknologi och innehåller 87% aktiva ingredienser som dessutom verkar i åtta timmar efter behandlingen. Masken behöver inte tvättas av utan du kan direkt efteråt fylla på med ett serum och en dag eller nattkräm.

I den här förpackningen för 390 kr får du både en mask för ansiktet och en mask för händerna.

Just nu är jag inne i en period där mina händer är enormt torra på grund av det kalla vädret så ikväll blir det en handmask här hemma framför tv:n.

Önskar er en mysig söndagskväll!

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.