Vitaestilo

När man fastnar i ljudböckernas värld

(Detta är ett samarbete med Nextory och innehåller annonslänkar)

Har ni fastnat i ljudböckerna? Det har jag gjort! Sen jag började prenumerera på Nextory och lyssnat på böcker är jag helt såld. Du kan ju även läsa böckerna på en platta eller i telefonen med böckerna du väljer hos Nextory, men jag tycker det är så skönt att lyssna. Jag lyssnar överallt, på gymmet, på väg till jobbet, på kvällen innan jag ska somna. Framförallt nu när jag har blivit ordinerad att ta det lite lugnare så är det ett bra sätt att koppla av.

Jag mottager tacksamt tips på bra böcker. Just nu håller jag på att lyssna på den andra bocken av Malin Sävestam. Malin som miste sin man och två barn i Tsunamin, samt sin bästa väninna, hennes nya man och ett av hennes barn. Malin återvände till Sverige med ett av tre barn och utan man och med sin väninnas två barn.

Nu har Malin som sagt var gett ut sin andra bok om livet några år efter Tsunamin, ”Kärleken är starkare än döden”

Har ni missat den första boken av Malin tycker jag ni ska läsa eller lyssna på den också, den heter ”När livet stannar”

Hos Nextory kan ni dessutom prova fritt i 14 dagar.

2 Kommentarer

Hej,
Jag fastnar också lätt i ljudböckernas värld. Jag ser det hela som att jag får vara med och leva i många olika liv och världar trots att jag själv bara lever ett liv.

Ha det gott!
Kram, Anneli

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.