Vitaestilo

Följ med till Stockholms nya heta inneställe Eataly

Stockholms nya heta inneställe heter Eataly!

Eataly Stockholm ligger på Bibilioteksgatan 5 i anrika biografen Röda Kvarns gamla lokaler. När man kliver in genom dörrarna är det som att kliva rakt in i Italien. Hela lokalen andas Italien. Via ingången på Biblioteksgatan möts man av en del som är fylld av frukt och grönsaker.  Innanför det rummet möts man av choklad, choklad och choklad samt en liten disk med små härliga delikatesser. Och ytterligare innanför det rummet öppnar sig en stor hall med rymd upp till taket med en bar i mitten.

2004 grundades Eataly kedjan av Italienaren Oscar Farinetti och nu har Pelle Lydmar, som bland annat driver Lydmar och Strandvägen 1 öppnat upp i Stockholm.

Här samlas familjen och vännerna i alla åldrar för att ses över ett glas vin eller en bit mat. Lika väl som du kan äta på plats så kan du köpa med dig hem.  Här kan du köpa skaldjur, nybakat bröd, choklad, pasta och många andra italienska delikatesser.
Allt enligt ögat smakrikt.

Förutom att du kan sitta runt baren och ta ett glas vin eller två och handla små rätter i form av pizza och ost så finns det många olika restauranger att välja på.
I fredags när vi var där så ”hängde” vi i baren. Tyvärr så var bemötandet och servicen i baren under all kritik
. Men jag kommer att ge det en chans till, för alla är vi barn i början. Och jag vill gärna prova några av restaurangerna för att få smaka på det ”riktiga” Italien.

Stockhoms Italienska mötesplats! En saluhall med tre restauranger, fem matbarer och matmarknad.
Är ni i Stockholm ska ni verkligen besöka detta ställe men räkna med att det är mycket folk och då menar jag MYCKET folk!

Kram på Er!

2 Kommentarer

Hallå! Ska absolut besöka Eately i Stockholm. Har varit på Eately i Rom, som ligger i en stor hangar utanför staden. Den är hur stor som helst och var rätt cool, men gissar att Stockholms är lite mindre och mysigare. Bara att hoppas de tar tag i servicebiten, den är ju så viktig. Kram Helena

Svara

Å det lät mysigt med Rom 🙂
Hör av dig om du kommer hit!
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.