Vitaestilo

Dags att ”rulla upp” Vitae Stilo

(Detta är ett samarbete med Skyltmax och innehåller annonslänkar)

Jag har ni bloggat under några år och har arbetat in mitt namn Vitae Stilo. Med det namnet hoppas jag kunna göra många roliga saker. Efter min utbildning som Stylist och Personal Shopper är tanken att jag ska kunna driva det vidare som ett företag och hjälpa andra personer som behöver hjälp med styling och shopping. Jag kommer inom kort att berätta lite mer i ett inlägg och samtidigt komma med ett fint erbjudande till Er.

Men för att kunna marknadsföra Vitae Stilo på olika event så måste jag synas! Jag går efter devisen ”syns man inte så finns man inte”. Jag var tidigt ute med att trycka upp visitkort med mina uppgifter gällande bloggen, vilket många gjorde detsamma efter det.
För ett tag sen så fick jag möjligheten att göra en skylt hos Skyltmax. Där kan du designa din egen skylt i plast, mässing, som en banderoll, som en dekal eller som magnet bland annat. Det finns många valmöjligheter. Du väljer även själv vilket typsnitt du vill ha och vilka färger.

Jag satt där och letade bland skyltarna och började leka lite grann tills jag kom på den genuina idén, jag skulle självklart göra en rollup! Med Vitae Stilos färger och typsnitt så skapade jag den här rollupen och jag tycker själv att den blev riktigt bra! Så nu kommer jag att synas när jag är ute och jobbar under mitt varumärke Vitae Stilo

Här skapade jag min roll up.

Vad tycker ni? Tycker ni att den blev bra?

Jag är iallafall jättenöjd och det är ju huvudsaken 🙂

Kram på Er!

12 Kommentarer

Jättefin rollup och vad spännande det låter!

Svara

Väldigt stilren & smart lösning. Snyggt!

Svara

Va häftigt! Blir spännande att följa

Svara

Så snyggt!!

Svara

Så spännande det låter med stylist och personal shoppar!!! Lycka till kram

Svara

Jättefin! Duktig du är,lycka till!

Svara

Åh….Men så snyggt
Och…såå duktig du är
Många järn i elden. Men
…Ta det lite lugnt. Kraaaam Inger

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.