Vitaestilo

Ny vecka och nya dagens outfit

Tro det eller ej, men det är fredag igen och dags för dagens outfit!
Veckorna går i ett rasande tempo, vilket jag i och för sig tycker är skönt så vi kan närma oss våren. Det är väldigt vackert med all snö som lyser upp tillvaron men när det har legat på – 12 grader så tycker jag inte att det är lika roligt. Men för er som älskar vintern måste det här vara rena rama drömmen :-).

Det har varit en vecka med många möten och nya upptåg och jag hoppas att det jag vill kommer att gå i lås. När jag får någon idé så vill jag gärna att den ska uppfyllas på engång, har inte så bra tålamod.. haha!

Förutom det så planerar jag lite inför min mors 70 årsdag om någon vecka, ska bli roligt att överraska lite grann.

Men idag har vi fredag kära läsare och ni vet ju hur mina fredagar ser ut, myskläder i soffan framför tv:n och inte göra någonting alls men jag får ta igen det i helgen, för då jobbar jag både lördag och söndag. Det bästa med den här fredagen är att jag kommit igång med min PT igen, har inte haft mycket ork och kraft efter att jag kom hem från semestern och min lilla ambulansutflykt, men nu känner jag att lite krafter är på väg tillbaka och jag har blivit ordinerad att göra mycket av det jag tycker är roligt, och träningen är något jag tycker är roligt och mår bra utav.

Nog om detta och min vecka, jag förstår att ni är mer nyfikna på hur min outfit sett ut under veckan än vad jag har haft för mig 🙂

Så här kommer den….


T-shirt Ganni jacka Hunkydory skinnbyxor SAND Copenhagen boots Nude


Skjorta 7 all minkinds skinnbyxor SAND Copenhagen boots Nude


Tröja KappAhl byxor Tullhuset boots & Other Stories väska Louis Vuitton halsduk burberry


Tröja ZARA jeans BLK Denim boots RM Williams väska Gucci


Skjorta KappAhl tröja By Malene Birger jeans 7 all mindkind skor Bally väska Ralph Lauren


Skjorta ZARA tröja By Malene Birger Wakakuu skinnbyxor Tullhuset Living boots & Other Stories


Topp och kofta ZARA byxor Tullhuset boots Marzio väska Max Mara

Ja raringar, vad tycker ni om veckan som gått, var det något ni fastnade för?

Hoppas ni får en fin fredag, nu ska jag ta kväll och krypa upp i soffan för lite fredagsmys 🙂

Kram
Helen

 

10 Kommentarer

Som jag skrivit tidigare
..Du är ju snygg i allt. Men bild 1 och 2 uppifrån. Jättefin. Och såå snygg i håret också. Ha en underbar helg. Kraaaam Inger

Svara

Tack fina Inger och hoppas du får en fin helg.
Kram
Helen

Svara

Jättefina outfits! Trevlig helg!

Svara

Tack så mycket!
Trevlig helg 🙂
Kram
Helen

Svara

Deb kraftigt orange m guldknappar tycker jag är toppen!

Svara

Alltså, jumpersetet med de svarta byxorna är bara såååå snyggt! Vad är det för byxor? Jag brukar besöka Tullhuset ibland och skulle väldigt gärna vilja prova dem . Ha en riktigt fin helg!

Svara

Tack 🙂
Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det är för märke. Jag var in på deras hemsida och tittade men det låg inte uppe efter det att dom gjort om sidan.
Kram
Helen

Svara

WOOOW! Vad snygg du är i den gröna tröjan från By Malens Birger & Det orangeröda jumpesettet från Zara är ju bara så superläckert, & din väskgarderob kommer jag snart & rensar lite till dig tror jag för där gömmer du allt en skatt!
Ha en härlig helg toppenpinglan 🙂 <3

Svara

Haha!! Du är så härlig Christina . Man får sig ett gott skratt av dina härliga kommentarer
Ha en fin dag!
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.