Vitaestilo

Vårkänslor med nya skor och lejon tulpaner

Gokväll raringar!
Har ni haft en bra helg?
Jag har jobbat hela helgen, i det fina vädret. Lite vår feeling har jag fått när solen tittat fram. Har ni också haft fint väder?

I fredags plockade jag fram mina vårkänslor genom ett par nya skor och en stor bukett med rosa lejon tulpaner. Tänk att så lite kan göra så mycket. Nu vill jag verkligen kasta av mig vinterbootsen och stoppa ner fötterna i lite lättare och nättare fötter.
Hittade ett par supersnygga skor hos Factory Malmö på deras Instagramkonto. Ringer man dom så skickar dom direkt. Jag beställde mina skor i torsdags och i fredags hämtade jag ut dom. Det kallar jag service!

Invigde faktiskt skorna idag när jag jobbade :-).

Nu sitter jag mjukt och skönt i soffan och slötittar lite på tv…

Hoppas ni haft en skön helg.

Kram

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.