Vitaestilo

Veckans fynd från ZARA

Veckans fynd från ZARA!

Jag kan nästan lova att jag varje vecka gör ett ”veckans fynd från ZARA”. Jag är imponerad av deras affärsidé och att dom hinner tillverka kläder i den takt dom gör. Kedjan tillverkar inte kläder för säsong långt i förväg. Dom tittar på vad som händer ute i vida världen och på dom stora lyxiga varumärkena och plockar russinen ur kakan och tillverkar efterhand, det är därför dom kommer med nya kläder till butikerna varje måndag och torsdag. Rykande färska nyheter. Detta fantastiska moderna mode till dom låga priserna dom ändå kan hålla tycker jag är fantastiskt.

Den här veckan var det många saker som föll mig i smaken och en av inköpen blev den här veckade toppen med volangärmar

Lite roligt med något annat än svart och svart och svart i min garderob :-). Men nu börjar den fyllas på med lite rosa också, men den här gillade jag.
Vad tycker ni?

Ta tillvara på den här torsdagskvällen raringar!

Kram

1 kommentar

Jättesnygg! Tror aldrig jag köpt något på Zara, har lite svårt när det är så mycket kläder som hänger lite ”huller om buller”. Men jag ska helt klart ge det en ny chans:).
Ha det gott
Kram Maria

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.