Vitaestilo

Jag blev kär i Köpenhamn

Jag är kär!

Jag blev upp över öronen förälskad i Köpenhamn!

Jag åkte till Köpenhamn för att reda ut mina tankar som snurrat som en virvelvind i mitt huvud den senaste tiden. Och det var en hel del som föll på plats. Något som föll på plats var mina känslor. Jag känner mig kär!

Köpenhamn är en magisk stad och kan uppenbarligen locka fram mycket gott hos människan :-). Jag har tillåtit mig själv att känna efter, ända in i från hjärtat och långt där inne fanns det en öppning. En öppning som ingen hittat på länge …

Att gå längs gatorna vid Ströget, äta en lunch nere vid Nyhavn, ta en italiensk Gelato på stående fot och vila fötterna på Café Europa över ett glas champagne, det var tydligen det som behövdes. Får nog åka hit fler gånger 🙂

Det bästa av allt är att jag ytterligare en dag kvar här innan jag flyger hem ikväll 🙂

Kram

7 Kommentarer

Låter toppen!

Svara

Njut så mycket du bara kan. Vi åker dit i sommar. Kraaaam Inger

Svara

Då var det dig jag såg när kamernan svischade över publiken på en av hockematcherna?!?? Jag brukar regelbundet titta in här och inspireras av bl.a. alla fina outfits du bjuder på och tyckte därför jag kände igen dig där uppe på läktaren. Men det gick så fort att jag kunde inte vara säker. 🙂
Oavsett om det var du eller ej, så låter det heelt fantastiskt det du beskriver. Visst är det skönt när pusselbitar faller på plats!
Kram på dig!

Svara

Kul att du tittar in här hos mig 🙂
Nej det var inte mig du såg :-), ingen hockey för min del den här gången 🙂
Kram
Helen

Svara

Cph ÄR helt underbart och det känns alltid som att man är mycket längre i europa än ”bara” där.
LOVE IT!
Kram och ha en fantastisk fredag och helg

Svara

Älskar Köpenhamn, det finns så mycket att kika på men framför allt så många härliga caféer, restauranger, och härliga vinbarer. Jag hoppas du hittade champagne baren Balthazar 🙂 om inte har du något att se fram emot, eller en skaldjursplatå på Fichmarket eller om du vill lämna city och åka till köttbyns Fiskbar… ja det finns massor att göra och äta i Köpenhamn <3

Svara

Visst gör det!
Jag var i köttbyn. Dessvärre äter jag inte skaldjur :-(.
Men baren ska jag lägga på minnet 🙂
Kram
Helen

Svara

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.