Bring the nature indoors

Milano on the pulse!

 

Bring the nature indoors check!

När jag besöker en ”trendsättande” stad som Milano så går så klart min nyfikenhet till hur strömmen nu går när det gäller medvetenhet och hållbarhet.

Och något som man bara inte kan missa just nu är naturens tydliga intåg.
Jag såg till och med grönmossa få ta plats på golvet i en monter som elegant fick samsas med exklusiva kristallkronor. Hittade björkris och hela björkar som dekor, naturliga former i möbeldesign, flätningar och recycling av plaster.
Denna bedömning ligger så klart i olika lager,,,från yta och ner mot ett djupare och mer medvetet plan men det är intressant att se hur naturen nu så tydligt får spela och ta plats i både konceptform och dekor.

Där man kan se eko och hållbarhets tänket tydligt är hos maten och det är något som Italienarna är grymma på. Samt deras förmåga att skapa utifrån sina lokala odlingar och allt smakar ju bara så himla gott.

When I visit a ”trendsetting” city like Milano my curiosity on how it is now in terms of awareness and sustainability.

And something you just can not miss right now is the nature’s entry.
I found green moss take place on the floor in a booth and was intermingled with exclusive crystal chandeliers. I found birch and birch trees decorated throughout, natural forms in furniture design, weavings and recycling of plastics.
This assessment is of course in different layers,,, from the surface and down to a deeper and more conscious level, but it is interesting to see how nature is now so clearly play a part in both concept shape and decoration.

Where you can see organic and durability clearly is in the food and there is the Italians fantastic . In their ability to create on the basis of their local cultures and everything tastes just so amazingly good.

Love

Charlotte

FullSizeRender 5

Brunch at Belvedere Urban garden

Via A. Manzoni 41

FullSizeRender[5]

FullSizeRender[1]

FullSizeRender[2] 2

Lovely vegburger

FullSizeRender[8]

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.