Bring the nature indoors

Aromatherapy

 

I den ayurvediska aromaterapin som är min skola används aromaoljor till både skönhetsbehandlingar, allmänt god doft samt i läkande syfte. Jag reser aldrig utan mina favoriter som jag använder flitigt.
I Frankrike är det vanligt att använda aromaoljor och det finns mängder av odlingar framförallt av lavendel på flertalet kloster runt om i landet. Skillnaden kan vara stor mellan oljor så det gäller att var uppmärksam. Jag har hittat denna herbalist i Paris som verkligen är värd ett besök om inte bara för att uppleva atmosfären.

Mina goodisar i necessären
Rosolja – Upplyftande och bästa doften
Lavendelolja – Ger en god sömn
Geranium – Bästa för huden
Eucalyptus – Vid förkylning

In ayurvedic aromatherapy who is my school, aromatherapy oils are used both for beauty treatments, generally good fragrance and healing purposes. I never travel without my favorites that I use frequently.
In France, it is common to use aromatherapy oils and there are lots of plantations mainly of lavender in most monasteries in the country. The difference can be great between the oils so you have to pay attention. I have found this herbalist in Paris who is really worth a visit if only to experience the atmosphere.

My good choice for the toilet bag
Rose oil – Uplifting and best scent
Lavender oil – Provides a good sleep
Geranium – Best Skin
Eucalyptus – For colds

Love

Charlotte

FullSizeRender[15] 2

Rue Saint andre´des arts in the 6th

 

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.