Bring the nature indoors

Summer oils

Jag förbereder nu sommarens oljor till mitt egna beauty skafferi. Lavendel i sesamolja, som är till sin karaktär god och värmande är bästa kvällskuren,droppa i badet eller placera några droppar under näsan eller mellan ögonbrynen innan läggdags jag lovar att du sover som en prinsessa.

I am now preparing the summer oils to my own beauty pantry. Lavender in sesame oil, which is by nature good and warming as a night practice drip into the bath or put a few drops under the nose or between the eye brows before bedtime I promise you sleep like a princess.

Love

Charlotte

FullSizeRender[1] 3

Lavender is Pitta balancing

 

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.