Bring the nature indoors

Meditation on a monday

 

Jag tyckte att det passade utmärkt att tala om meditation just på en måndag.
Meditationen har varit min följeslagare de senaste 15 åren och jag kan intyga att det handlar om övning och åter övning.
Men det finns inget som jag mer kan rekommendera än just meditation, jag använder mig av meditationens verktyg för att nå till tystnad, klarhet och självkännedom. Tystnaden skapar förutsättningar till djup och förståelse och som professionellt arbetande konstnär så hjälper meditationen mig i mitt sätt att kommunicera inifrån och ut. Det finns många skolor inom meditation där jag har prövat mig fram och gör numera lite min egen komposition där jag ibland väljer att stärka mina chakran med hjälp via färgvisualisering och mantras eller bara genom ett tyst observerande betrakta tankarna som passerar. Jag ber även om vägledning och meditationen hjälper mig fram till klarhet vid beslutsfattande.

I thought it was a good choice speak about meditation on a Monday.
Meditation has been my companion for the last 15 years and I can attest that it is about training and again practice.
But there’s nothing I can recommend more than meditation, I use meditation as a tool to reach into silence, clarity and self-knowledge Silence creates opportunities for depth and understanding and as a professional working artist it helps me in my way of communication inside and out.
There are many schools of meditation and I have tried many and makes now a little of my own composition, sometimes I choose to strengthen my chakras using color visualization and sometimes mantras or just by quietly observing the thoughts that pass in silence . I also ask for guidance and meditation helps to clarify the decision.

Love

Charlotte

Shambala Pouf 300 frilagd

 

A ham prema – we are all divane

meditation pouf from Anna Charlotte www.annacharlotte.se

Skriv en kommentar

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.